Sant Jordi amb la rosa, el llibre... i el paraigua a la bossa

Miriam Santamaria
22 d'abril del 2016
Actualitzat el 24 d'abril a les 10:16h
Per Sant Jordi el temps serà inestable a la tarda
Per Sant Jordi el temps serà inestable a la tarda | CliCat
Arriba un cap de setmana on molts ulls miraran el cel. Una de les diades al país que més cal seguir els mapes del temps. Amb l'última actualització, confirmem que no necessitarem el paraigua les 24h del dia.

Divendres

El dia s'ha llevat amb molts núvols, i amb un ambient poc fred. Si heu d'agafar el cotxe, precaució perquè hi ha molta boira que redueix la visibilitat.

A la comarca ens hem llevat entre els 7ºC de Cardona i els 10ºC de Manresa. Agafeu una jaqueta cordada ara al matí La jornada, en general, serà força grisa i tindrem la possibilitat de quatre gotes. Seran xàfecs dispersos i puntuals, però que poden fer la guitza. No esperem que durin gaire estona. De nit s'obriran clarianes i farà una mica més de fred.
 

 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Sant Jordi

Dividirem el dia en dues meitats.

Al matí, i fins el migdia, el temps s'aguantarà. Tindrem presència de núvols, però fins i tot amb moltes clarines. Fareu bé d'agafar les ulleres de sol a la bossa. Les temperatures hauran pujat lleugerament, i no tindrem tanta boira.

En canvi, a partir de la tarda, veureu que el cel es taparà més. Quedarà ben gris amenaçador i començarem a tenir ruixats i tempestes, localment fortes, repartides per moltes comarques.

Si voleu sortir a donar un volt pel país, aquesta situació inestable serà gairebé general. Potser les tempestes una mica més fortes, els mapes ens les assenyalen a la Catalunya Central, a la nostra comarca, i també a l'interior de la demarcació de Girona. Però en tindrem a molts punts del territori català.

 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

Però al matí
 
Diumenge

Acabarem la setmana amb un temps més estable. Podrem gaudir d'un dia amb moltes més estones de sol, i ambient més suau. Només a la tarda, trobareu algun ruixat puntual al nord de la demarcació de Barcelona i sud de la Girona, però no seran gaire extensos. Les temperatures pujaran lleugerament.

 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

 
Aquesta setmana farem un seguiment especial del temps per veure com avança la situació. A més a més, ens trobareu al twitter  i