Comença la IIa edició de la Santpedor Internacional CUP

Es té prevista la presència de Joan Laporta a la final.

Redacció
21 de maig del 2009
La població de Santpedor viurà aquest proper cap de setmana la segona edició del Torneig Internacional  aleví-infaltil del futbol-7 femení Josep Guardiola. El torneig comptarà amb la presència de 12 equips i més de 150 jugadores i ha estat inclòs per la UFEC dins el catàleg d’esdeveniments d’especial rellevància. El CF Santpedor ha rebut nombroses peticions d’equips per participar-hi tant per la bona reputació que va assolir en la primera edició com per la manca de campionats per a nenes d’entre 10 i 14 anys.

Durant la roda de premsa celebrada al Hotel Park Ramon de la població bagenca l’alcaldessa Laura Vilagrà va mostrar el seu orgull pel potenciament del futbol femení que implica aquest torneig i va garantir que el consistori que encapçala hi seguirà donant suport. Per la seva banda, els directors esportius, Jordi Serrano i Jordi Castaño van remarcar l’augment del nivell competitiu (hi seran els millors equips catalans) i l’esforç per quadrar el pressupost. El context de crisi actual ha reduït els espònsors de 10 i 5 si bé han augmentat els petits patrocinadors. L’organització confia acabar la competició sense dèficit. L’acte es va cloure amb les paraules del president del Club Futbol Santpedor, Isidoro Mata, que va destacar la vessant més humana ja que segons va explicar els equips conviuran en una casa de colònies de Castellnou de Bages.

Malgrat tenir la denominació d’internacional, aquesta edició no comptarà amb la presència d’equips de fora de l’estat espanyol. Els equips que hi pendran part seran: Santpedor, Manlleu, Selecció Catalana, Sabadell, Sant Gabriel, Barça, Espanyol, l’Estartit, Vilafranca, Llevant, Elx i Atlètic de Madrid.

El torneig coincideix amb la celebració dels actes de la Penya Blaugrana de Santpedor, entitat que també col•labora en l’organització, i ha estat anunciada la presència a la final del president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta.
Arxivat a