Monistrol de Montserrat prepara una desfilada solidària per la Sídrome d'Angelman

Es durà a terme el proper dissabte 30 d'abril a l'espai Joan Carles Amat

La Cristina Farreras pateix la Síndrome d'Angelman
La Cristina Farreras pateix la Síndrome d'Angelman | Agus Albiol
Redacció
21 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:08h
La història de la Cristina Farreras -una nena de set anys que viu a Monistrol de Montserrat i que pateix la Síndrome d'Angelman- ja és ben coneguda per tot el poble i, gairebé, per tota la comarca. De fet, des que la seva família, amb l'ajuda d'amics i col·laboradors, van crear la plataforma "Un bri d'esperança per la Cristina", aquesta no ha parat de créixer. De fet, són desenes les activitats solidàries que s'han organitzat des de llavors per ajudar a la petita de Monsitrol.

I com que les propostes de fer coses no minven, aquest proper dissabte 30 d'abril, a dos quarts de sis de la tarda, l'espai Joan Carles Amat acollirà la segona desfilada solidària infantil en la qual, una seixantena de petits models passaran per la passarel·la mostrant diversos conjunts de roba confeccionats per firmes com Stiky Fudge, Elisabeth Puig, BOSS, Timberland, DKNY, Bóboli, Tete&Martina, Billieblush, Billibrandy, Une Fille, Libellule d'Argent, Laranjinha o Carrement Beau.
L'acte, que comptarà amb la col·laboració de l'organització sense ànim de lucre "Nens Solidaris" i que tindrà un preu de 5 euros, serà presentat per l'estilitsa barceloní Erik Putzbach, conegut per la seva aparició al programa "El Equipo G" i a "La granja de los famosos".

A banda de la desfilada, que serà la que centrarà l'acte solidari, també hi haurà música, de la mà de Lluís Alavedra, Núria Massip i Holman Shedden; màgia a càrrec del Mag Alouette, i rauxa amb l'orquestra Prepe's Band Monistrol de Montserrat.

Les associacions, entitats i empreses que han fet possible aquesta segona edició de la desfilada solidària infanil són l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat, Enginyeria i instal·lacions elèctriques David Lobato, Art i Esplai - Societat Cultural, la Fleca Alavedra, Perruqueria Natàlia, La Pelu de la Ibet, Centre de Bellesa Look13, Remsa SL, Mercantic i Jardineria Puigdevall.