Busquen un home de 72 anys desaparegut aquest dimarts a L'Estany

L'alcalde ha explicat que és un home molt habituat al bosc i que no presenta problemes físics

L'Estany
L'Estany | Wikicommons
Redacció
20 d'abril del 2016
Actualitzat a les 14:27h
Els Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, voluntaris i familiars busquen un home de 72 anys que va desaparèixer aquest dimarts a L'Estany (Moianès). Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís es va fer cap a un quart de deu de la nit i poc després va començar la recerca, que s'ha intensificat a partir d'aquest matí en no tenir notícies de l'home, que no presenta problemes físics ni pren medicació. En les tasques, hi participen sis dotacions dels Bombers, junt amb unitats canines dels Mossos d'Esquadra i dos helicòpters que es van alternant. L'alcalde, Salvador Tresserra, ha explicat que el desaparegut és un home molt habituat al bosc i això en dificulta la recerca, ja que no sol seguir camins assenyalats sinó que passa per corriols i camins secundaris.

Un veí del poble va veure l'home desaparegut a tres quarts de set de la tarda, i, des de llavors, se n'ha perdut la pista. L'alcalde, Salvador Tresserra, ha explicat que el 90% del terme municipal de L'Estany és massa forestal i no se sap la zona on podria ser l'home perquè va sortir caminant del mateix poble. 

Segons el batlle, es tracta d'una "persona molt habituada al bosc, ja que s'hi passava gairebé totes les hores del dia". Tresserra ha explicat que és molt conegut al poble i, segons ha dit, molts veïns s'han bolcat en la seva recerca.