Avinyó celebrarà un Sant Jordi ple d'activitats

Com a novetat, enguany la Biblioteca i la regidoria de Cultura han convocat el I Concurs de contes i relats curts

Redacció
20 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:52h
Avinyó surt al carrer per Sant Jordi per participar en un programa d'activitats per a totes les edats. Com a novetat, enguany la Biblioteca i la regidoria de Cultura han convocat el I Concurs de contes i relats curts, el veredicte del qual es farà públic a partir de les 18.30 h. Per als més petits s'ha preparat una xocolatada, tallers i la lectura de la llegenda de Sant Jordi.

La diada de Sant Jordi es tancarà amb teatre i música al Local Catalunya. A les 19 h, un grup de l'Aula de Teatre representarà una adaptació de la sèrie "Les Tresines". Seguidament, concert de Small Miller Band, del taller de big band de l'Escola Municipal de Música de Sallent.

Dissabte 23 d'abril - Plaça Major

- 10.30 h Xocolatada amb coca. Si portes la tassa i la cullera, nosaltres hi posem la coca i la xocolata!!!
- D'11 a 13 h Taller: El cavall blanc de Sant Jordi. Cavall de cartolina i fusta. Els nens i les nenes podran marxar cavalcant!
- 12 h Lectura de la llegenda de Sant Jordi. Els nens i nenes de l'escola Barnola llegeixen la llegenda del nostre sant més famós.
- De 16 h a 19 h Dissabte familiar a la plaça. Per Sant Jordi, el dissabte familiar esportiu es trasllada a la plaça per un dia.
- De 16.30 h a 18.30 h Taller: Dibuix per la plaça. Passejarem per la plaça i dibuixarem sobre el paper el que més ens agradi.
- De 17 h a 18.30 h Lectures a la plaça. A càrrec dels següents col·lectius: Taller d'Escriptura, Residència Relat, Llengües Maternes.
- 18.30 h Entrega de premis i lectura del concurs. I Concurs de contes i relats curts de Sant Jordi a Avinyó.
- 19 h. Teatre: Les Teresines el dia de Sant Jordi. Adaptació de la sèrie a càrrec d'un dels grups de l'Aula de Teatre. Al Local Catalunya.
- 19.30 h Small Miller Band. Concert del taller de big band de l'Escola Municipal de Música de Sallent. Al Local Catalunya.

Durant tot el dia - Plaça Major i Porxo de l'Ajuntament

- Taula d'intercanvi de llibres. Porta el teu llibre i podràs endur-te'n un altre.
- Exposició Biblioteques amb DO. A sota el porxo de l'ajuntament.
- Fira de Sant Jordi. Parades i paradetes dels comerços d'Avinyó. Fem consum local: lletres i roses de proximitat.