Música, poesia i sardanes, eixos del programa de Sant Jordi a Santpedor

La plaça Gran de Santpedor esdevindrà aquest dissabte el centre neuràlgic dels actes

Redacció
19 d'abril del 2016
Actualitzat a les 21:07h
La plaça Gran de Santpedor esdevindrà aquest dissabte el centre neuràlgic dels actes organitzats a l'entorn de la Diada de Sant Jordi que enguany organitza l'ajuntament de Santpedor amb la col·laboració del SAC i de la Colla Sardanista Aires d'Or. Aquest any, la regidoria de Cultura s'ha posat al capdavant de l'organització del programa de Sant Jordi amb l'objectiu de donar un impuls a la celebració d'aquesta diada i consolidar-la com una de les celebracions de referència al municipi.

Els actes de la diada començaran a les sis de la tarda amb l'audició de sardanes que protagonitzarà la Cobla Camps. La vetllada sardanista inclourà la finalització del projecte Sardatic, amb una ballada conjunta a càrrec de les escoles adherides al projecte, amb alumnes dels centres educatius de Santpedor i Castellnou juntament amb l'Escola Vedruna de Sallent.

Finalitzades les sardanes, serà el torn per a la interpretació de poesies i contes al bell mig de la plaça a càrrec del SAC. La diada es tancarà amb l'actuació del grup santpedorenc Ayawascat que portarà la seva música acústica a l'escenari de la plaça Gran. 

Durant tota la tarda, el públic assistent podrà gaudir d'una oferta gastronòmica amb food trucks i cervesa artesanal.
 

Programa d'actes de Sant Jordi a Santpedor

Arxivat a