Sant Jordi donarà el tret de sortida a la 20a edició de Quin Passeig

La parada estarà situada al primer tram del Passeig, a prop de la plaça de Crist Rei

Redacció
19 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:45h
La Diada de Sant Jordi d'aquest dissabte donarà el tret de sortida a la 20a edició de la campanya Quin Passeig que, any rere any, dinamitza amb activitats familiars, culturals i gastronòmiques les terrasses del Passeig de Manresa. Com ja és habitual, Menjar i Beure a Manresa, impulsora de la campanya, i Regió7 han organitzat una parada conjunta que per Sant Jordi ja oferirà un primer tast de les activitats que s'oferiran al llarg de la temporada. La parada estarà situada al primer tram del Passeig, a prop de la plaça de Crist Rei, i al llarg del dia de Sant Jordi oferirà les següents propostes:

- A partir de les 12 del migdia, photocall de Sant Jordi amb Regió7.
- Concurs de dibuix infantil especial de Sant Jordi: els més menuts podran recollir la làmina per fer el seu dibuix de la diada.
- A partir de les 6 de la tarda, les Cuineres del Bages oferiran el clàssic xarrup de xocolata de Sant Jordi, enguany dedicat al 20è aniversari de Quin Passeig.
- Durant tot el dia, es podran recollir les butlletes per participar a la gimcana A l'abril cada paraula val per mil organitzada pel CNL Montserrat.
- Fins el 30 d'abril, concurs de fotos de Sant Jordi al Passeig a Instagram. Per participar-hi cal fer una foto de Sant Jordi al Passeig, compartir-la a Instagram i etiquetar-la amb #quinpasseig. La que obtingui més m'agrada guanyarà un pack gastronòmic.

Bona acollida de Llibres Creuats

Diferents cafeteries i restaurants de Manresa participen durant tot el mes d'abril a Llibres Creuats, una proposta que vol promoure l'intercanvi de llibres entre els lectors. La iniciativa, que s'allargarà fins a finals de mes, ha tingut una bona acollida entre els clients dels establiments que, a més, poden gaudir d'ofertes especials com un 2x1 en cafès cada vegada que porten un llibre per intercanviar o participar en el sorteig de diferents regals.