Per Sant Jordi l'Oficina Jove del Bages organitza un concurs d'Instagram

Muntarà un Photocall inspirat en la imatge de l'aplicació Instagram pels joves, d'entre 16 a 29 anys, que vulguin participar al concurs

Redacció
19 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:41h
El 23 d'abril, dia de Sant Jordi, l'Oficina Jove del Bages tindrà un estand a la plaça Sant Domènec per difondre les seves activitats. A més, ha organitzat un concurs fotogràfic per a Joves de 16 a 29 anys a través d'Instagram.

A la parada s'instal·larà un photocall per tal que els participants puguin prendre imatges darrera el marc de fotos que l'Oficina Jove tindrà exposat amb algun element d'atrezzo relacionat amb la diada. Després hauran de penjar les captures a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #OJB_SantJordi2016.

Per tal d'escollir les fotografies guanyadores, hi haurà una votació popular a través d'Instagram i es seleccionaran les tres fotografies amb més likes. El recompte de likes es farà el dilluns 2 de Maig a les 11 h i els premis es podran passar a recollir el mateix dia a la tarda de 16 a 19 h a l'Oficina Jove del Bages.

El primer premi consistirà en una entrada gratuïta a les sessions de la Sala Stroika de Manresa durant tot el mes de maig i un concert gratuït pel mateix mes de Maig a escollir per part del guanyador.

Els segon serà dues entrades pel concert del Cor Giovinetto el dia 22 de Maig del Teatre Kursaal.

I el tercer classificat rebrà dos menús de migdia al Restaurant El Traster de Manresa.

A més, el marc fotogràfic de l'Oficina Jove romandrà exposat durant tota la setmana següent (del 25 al 29 d'abril) a les dependències de la mateixa oficina a l'Espai jove Joan Amades (C/ Sant Blai, 14 de Manresa) perquè els joves que no hagin pogut fotografiar-se durant la diada, també tinguin l'oportunitat de participar en el concurs.

Es poden consultar les bases del concurs a www.manresajove.cat. Per a més informació, cal trucar al 93.8771360 o enviar un correu-e a bages@oficinajove.cat.