La biblioteca de Navarcles celebrarà la revetlla de Sant Jordi

Amb actes abans i després de la Diada

Redacció
18 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:06h
Per allargar una mica més el dia de Sant Jordi, les biblioteques s'han tret de la màniga la revetlla de Sant Jordi, amb multitud d'actes literaris al llarg de tot el mapa bibliotecari català.

A la biblioteca de Navarcles, dimecres 20 d'abril hi haurà un taller de manualitats celebrant Sant Jordi i divendres 22 d'abril a les 8 del vespre, la Revetlla de Sant Jordi amb una lectura dramatitzada de La mort d'un viatjant una adaptació lliure de l'obra d'Arthur Miller, a càrrec del grup El retaule.

Dimarts 26 d'abril també les 8 del vespre, tertúlia Parlem de llibres sobre la novel·la Número zero d'Umberto Eco, en homenatge a aquest escriptor. Conduïda per David Clusellas, l'acte s'emmarca dins els actes off Clam del Festival Internacional de Cinema Solidari que aquest any gira sobre la llibertat i comença a Navarcles el 28 d'abril.

Per últim, també en col·laboració amb el Clam, el divendres 29 d'abril les 8 del vespre: el poeta Jaume Subirana presentarà el llibre de poemes Llibertat, 50 poemes de revolta acompanyat del Cor reivindicatiu Incordis que farà un concert de cançons llibertàries.