IBADA s'incorpora al projecte «Empreses amb cor» de Càritas

Jaume Espinal, de Càritas, i Josep Corrons, d'IBADA
Jaume Espinal, de Càritas, i Josep Corrons, d'IBADA | Càritas
Redacció
16 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:29h
Dijous va tenir lloc la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'entitat IBADA, Institució Benèfica Amics dels Avis, representada per Josep Corrons Cors, i Càritas Arxiprestal de Manresa, representada per Jaume Espinal, en el marc del programa Empreses amb cor.

A través d'aquest acord, IBADA col·laborarà en el marc del projecte Fita que Càritas promou amb la finalitat de formar i inserir laboralment a persones en situació d'exclusió social.

En aquest marc, IBADA aportarà continguts formatius que seran impartits per tècnics de l'empresa, així com també la possibilitat de que les persones que participen del projecte Fita puguin realitzar pràctiques laborals tutoritzades per personal de l'empresa. Finalment, IBADA facilitarà que els participants en el projecte Fita puguin realitzar entrevistes de selecció simulades a càrrec de personal de l'empresa. 

Aquest conveni de col·laboració forma part del projecte Empreses amb cor, una iniciativa de Càritas que té com a finalitat promoure accions de responsabilitat social de les empreses i entitats compromeses en el desenvolupament del benestar social i amb les que Càritas comparteix els valors de la solidaritat, la justícia, el respecte i la igualtat.