L'escola la Font celebra el seu compromis amb la sostenibilitat

per Redacció, 15 d'abril de 2016 a les 18:05 |
Alumnes de la Font fent el mosaic | La Font
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des del curs 2013-2014 l'Escola la Font ha estat en un procés de transformació de la seva manera d'actuar per tal de convertir-se, al llarg de dos cursos, en un centre sostenible, conegut com a Escola Verda.

La Xarxa d'Escoles Sostenibles de Catalunya (XESC) és un projecte de la Generalitat de Catalunya interdepartamental que promou que els centres educatius facin tasques, activitats i dirigeixin la seva actuació quotidiana tenint en compte sempre el concepte de la sostenibilitat.


Durant aquest divendres a la tarda, tota la comunitat educativa ha participat d'una festa on, després de desplegar tot un mosaic realitzat per gairebé 500 alumnes, han llegit una sèrie de compromisos que van des de reduir el consum de paper de plata fins a la disminució de la despesa energètica.

La festa a finalitzat amb una fotografia d'Escola on apareixen tots els membres de la comunitat educativa del centre presents al pati.

 

Participació