Tot a punt per a la Fira del Montserratí de Castellbell

El certamen serà punt d’avituallament de la Marxa del Pelegrí que reunirà mig miler de participants aquest diumenge al matí

Redacció
15 d'abril del 2016
Actualitzat el 18 d'abril a les 9:41h
Castellbell i el Vilar ho té tot a punt per a la Fira del Montserratí que se celebrarà diumenge al matí al nucli de Sant Cristòfol. Prop d'una vintena d'expositors de la zona d'influència del Montserratí seran a Castellbell i el Vilar. El certamen coincidirà amb la Marxa del Pelegrí que reunirà mig miler de participants per completar el tram final del Camí Ignasià. El nucli de Sant Cristòfol serà un dels punts d'avituallament de la caminada amb l'esmorzar per als participants.

Romànic, gastronomia i danses

La Fira del Montserratí inclourà una oferta variada d'alimentació, artesania, vins, material esportiu, tèxtil i complements de productors, empreses i serveis de tot l'entorn de Montserrat. En paral·lel, la fira programarà una caminada circular oberta a tots els públics que resseguirà les esglésies romàniques de Sant Cristòfol, Sant Jaume i Sant Esteve, que obriran portes de manera excepcional. Serà a partir de dos quarts de 9 del matí. A la 1 del migdia hi haurà l'actuació de l'Esbart Dansaire de Monistrol de Montserrat i el Grup de Dansa de Resistents. En matèria gastronòmica, s'oferirà un esmorzar del Montserratí i els assistents també podran dinar als restaurants de l'entorn amb un menú específic del Montserratí.

Nova senyalització

En el marc de la fira s'estrenarà la nova senyalització del Camí Ignasià que passa pel municipi. L'Ajuntament vol potenciar el seu emplaçament estratègic en aquest tram final del camí entre Montserrat i Manresa.