Fonollosa inverteix 83.000 euros en soterrament de tubs de la xarxa d'aigua

Treballs de soterrament de canalitzacions efectuats per Aigües de Manresa
Treballs de soterrament de canalitzacions efectuats per Aigües de Manresa | AjFnll
Redacció
14 d'abril del 2016
Actualitzat a les 14:44h
Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de soterrament de tubs de la xarxa pública d'aigua al municipi de Fonollosa, la primera actuació dels quals es fa en uns 300 metres lineals a la zona de les granges de Joan de la Creu, al camí de Collbaix a Fals. L'obra, que té un pressupost de 13.183,99 euros, la realitza Aigües de Manresa, i està emmarcada dins les actuacions de millora del contracte-programa acordat per aquest any 2016.

L'alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez, assenyala com una de les problemàtiques existents la gran quantitat de tubs d'aigua provisionals que es van posar fa anys, i que passen per sobre de camps i marges, i constata que "el Govern municipal hem acordat amb Aigües de Manresa diverses actuacions amb una inversió de 83.850 euros que suposaran el soterrament d'uns 1.400 metres lineals aquest any". L'objectiu és anar fent inversions anuals per solucionar en un curt termini aquesta anomalia existent de fa uns anys.

Inicialment s'han previst actuacions als següents punts: camí a Cal Fontanet, camí a Mas Parera, camí a Collbaix, xarxa d'emergència interior del nucli de Fals, sector Calet Vell i Cal Rabinat a Fonollosa, i Cal Santpere a Camps.