Tot a punt per a les cinquenes jornades «Catà en acció»

La pel·lícula "El gran día" i el psicòleg de l'esport Pep Marí inauguren les jornades aquest dijous | Els actes acabaran dissabte amb una jornada commemorativa dels 25 anys de l'Institut Guillem Catà

Comissió organitzadora del 'Catà el acció'
Comissió organitzadora del 'Catà el acció' | IES Guillem Catà
Redacció
13 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:33h
Des d'aquest dijous, i fins dissabte, es realitzarà la cinquena edició de les jornades de dinamització educativa Catà en acció. D'una banda, els alumnes d'ESO assistiran aquest dijous a la projecció de la nova pel·lícula de Pascal Plisson El gran dia en una matinal als cinemes BagesCentre que reflecteix el valor de l'esforç entre quatre adolescents (Cuba, Uganda, Mongòlia o Índia). En cada cas, sigui per entrar a la universitat, l'escola de circ o bé la de boxa, cal l'esforç de cada noi o noia. Precisament, dijous a la tarda, i adreçada especialment als alumnes de cicles formatius, el psicòleg de l'esport i cap de departament del CAR, Pep Marí, parlarà de la suma d'esforç i eficàcia, "per donar la teva millor versió".

El divendres, una quarantena de tallers i xerrades, a més a més d'excursions, ompliran la jornada d'activitats que barregen nois i noies de diferents cursos i edats en propostes tan atractives com la cuina, el gospel o el kick-boxing. I al vespre, per arrodonir la setmana, la vetllada Catacracks farà passar per l'escenari del centre les millors propostes de dansa, humor i coreografies, dels mateixos alumnes de l'institut.

Cloenda de dissabte

El dissabte dia Catà en acció desemboca en la commemoració dels 25 anys del centre. Una matinal fins a la Sèquia, en homenatge a Guillem Catà i, després, una paella multitudinària, convoquen l'actual comunitat educativa i, també, aquells qui en el passat en van formar part. I a les quatre de la tarda, com a cloenda, un espectacle de màgia amb el mag Jordan Bosco tancarà aquesta nova edició del Catà en Acció.