Ferran Savall i Clara Peya presenten un projecte inèdit, dijous al Violà!

Ferran Savall i Clara Peya porten dijous la seva música a Manresa
Ferran Savall i Clara Peya porten dijous la seva música a Manresa | Roger Martín
Redacció
12 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:40h
El proper dijous a les 10 de la nit, Ferran Savall i Clara Peya presentaran a la Sala Voilà de Manresa un projecte inèdit, un recull de peces musicals que han estat compartint durant els darrers temps així com un seguit d'improvisacions sobre les quals cadascun d'ells farà valdre tot l'enginy i originalitat.

Qui no els conegui té ara l'oportunitat de descobrir dos músics sorprenents del panorama musical català contemporani. Ferran Savall i Clara Peya gaudeixen ambdós d'una activitat musical frenètica. A mig camí entre la música folk i les músiques del món Ferran Savall ha begut de diverses tradicions musicals en el si d'una família que el va introduir en la música abans que ell tingués noció i raó de les coses. Ara, la música de Ferran Savall navega enriquida per les músiques africanes, brasileres, de la Índia així com la música d'arrel catalana i del nord d'Àfrica.

Clara Peya és una compositora i pianista sorprenent. La seva versatilitat i eclecticisme la fan difícilment catalogable en un o altre estil però el seu ímpetu creatiu l'han portada a presentar nombrosos discs, musicals i d'altres projectes artístics!

No en va és la improvisació el tema escollit per aquest concert, el darrer disc de Ferran Savall, Impro (Alia Vox, 2014), es basa precisament en aquesta premissa. Música que neix en l'instant precís i es construeix sobre harmonies en obstinat, un exercici de sinceritat musical, de despullament artístic que té la voluntat d'iniciar un diàleg sensible amb el públic que l'envolta.

Les entrades són limitades i es poden adquirir entrades@voila.cat.