Antoni Bolinches tancarà la segona Jornada de Coaching i Creixement Personal

per Redacció , 12 d'abril de 2016 a les 10:26 |
El psicòleg clínic Antoni Bolinches | Arxiu particular
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El psicòleg clínic i terapeuta de parella, Antoni Bolinches clausurarà la Segona Jornada de Coaching i Creixement Personal i Professional de la Catalunya Central amb una ponència sobre el secret de l'autoestima. Bolinches explicarà en el tancament de la jornada com aplicar els principis que apareixen en el seu darrer llibre El secret de l'autoestima (Cossetània), per al millorament personal. La jornada es portarà a terme el dissabte 16 d'abril, a la sala petita del teatre Kursaal de Manresa (passeig Pere III, 35). La trobada que porta per títol Autoestima't està dirigida a persones que volen millorar la seva autoestima, l'autoconeixement i el creixement personal i professional.

Un altra dels ponents de la jornada serà la psicòloga i coach Sílvia Congost que aquell dia obrirà el programa. Congost és especialista en autoestima i dependència emocional i autora dels llibres Autoestima automática, Cuando amar demasiado es depender i La llave de las emociones. Finalment, el doctor Joaquim Valls, que inicialment estava previst que presentés una ponència, no podrà assistir a la jornada per motius personals aliens a l'organització.


El programa s'estendrà durant el matí (de 9.30 a 14 h.) i la tarda (de 15.30 a 18 h.), amb les dues ponències i amb diverses dinàmiques i treball en grup que portaran a terme els coach professionals de l'entitat. Durant la trobada es donaran eines pràctiques per millorar l'autoestima, l'autoconeixement i el creixement personal i professional dels participants.

Les entrades, que es poden comprar al teatre Kursaal, tenen un cost de 57 euros que inclouen l'assistència a les ponències, les activitats grupals, els materials i els refrigeris durant tota la jornada. Hi haurà una reserva de places per usuaris del CIO Manresa amb dificultats sociolaborals, pels quals la jornada serà gratuïta. La regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz presidirà la jornada i l'obrirà adreçant unes paraules de benvinguda als participants. Enguany, també tindrà una vessant solidària amb la recollida de llaunes de sardines i tonyina per la Plataforma dels Aliments de Manresa a l'entrada del teatre Kursaal.


L'Associació Coaching C7 és l'organitzadora de l'activitat i compta amb el suport del CIO Manresa, l'Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona. Coaching C7 és una entitat de Manresa que té 4 anys de vida, i que es dedica a donar a conèixer el Coaching i diferents eines de desenvolupament personal. Des de l'associació s'han organitzat postgraus, cursos, conferències i trobades sobre aquests temes.

 

Participació