Mireia Badia suma una nova victòria al Campionat de Catalunya d'Enduro

Mireia Badia continua guanyant totes les proves que disputa
Mireia Badia continua guanyant totes les proves que disputa | Kebo
Redacció
10 d'abril del 2016
Actualitzat el 11 d'abril a les 19:11h
La segona cursa del Campionat de Catalunya d'Enduro disputada a l'Espluga de Francolí ha estat l'escenari d'una nova mostra de domini de la pilot manresana Mireia Badia que ha sumat el cinquè triomf de temporada y segon al campionat català de l'especialitat on, al igual que a l'estatal, s'ha adjudicat totes les curses disputades

Badia ha dominat la prova des del principi i ha acabat amb més de tres minuts d'avantatge respecte la segona classificada Alba Vilaplana que ha començat a cedir terreny respecte la pilot de Motorgas des de la primera prova especial.

Mireia Badia explica que "estic satisfeta per aquest nou triomf i pel fet d'haver guanyat totes les curses que he disputat aquesta temporada i totes les especials. La prova d'avui era exigent i estava molt ben organitzada. Tant el tram con la cromo i la prova extrema eren força atractius i exigents, però he pogut superar cadascuna de les dificultats. La moto m'ha plantejat algun petit problema quant a la seva potencia, tot i que el seu rendiment general ha estat suficient per aconseguir la victòria i no tenir dificultats insalvables. He superat els obstacles de la extrema força bé i això em satisfà especialment i m'anima perquè sol ser en aquesta prova on tinc més dificultats. D'altra banda, es molt important anar acumulant victòries als Campionats d'Espanya i Catalunya i fent passes cap als dos títols, però el plantejament continua sent el mateix de sempre: treballar cada dia amb la màxima intensitat possible, no deixar de millorar i, sobretot no caure en l'errada de pensar que les victòries aconseguides són l'objectiu final. Del que es tracta és de ser millor cada dia perquè soc conscient que encara estic lluny del que pot arribar a ser el meu màxim rendiment, però no hi arribaré si no treballo de valent".