L'IES Castellet participarà en la Mostra de Tallers de Teatre als Instituts

Els alumnes representaran l'obra 'Bang, bang estàs mort' aquest dijous en dues funcions.

Redacció
18 de maig del 2009
Els alumnes de l'IES Castellet de Sant Vicenç de Castellet participen aquest mes de maig al programa de foment del teatre als instituts de secundària que promou la Diputació de Barcelona. Els estudiants representaran l'obra 'Bang, bang, estàs mort' de William Mastrossimone que ha adaptat i versionat Ada Andrés Arisa en el marc del programa de representacions de les 'Mostres de Tallers de Teatre als Instituts d'Ensenyament Secundari'.

Les funcions de l'obra tindran lloc aquest dijous 21 de maig a les 12 del migdia i a les 9 del vespre al Teatre Societat Coral l'Estrella del municipi. Les representacions a càrrec dels estudiants de secundària dels diferents intituts de la comarca continuaran a Sallent i Súria les properes setmanes. Durant els mesos d´abril, maig i la primera setmana de juny un total de 44 centres d’ensenyament secundari, de 25 municipis de la província de Barcelona, presenten 36 tallers de teatre als seus companys d’institut i al públic que assisteix a les representacions.

Aquest programa organitzat per l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, rep el suport dels ajuntaments participants de la província i l’estreta col•laboració dels centres d’ensenyament secundari, i dóna servei pedagògic i artístic de qualitat als joves a través de l’experimentació i el joc dramàtic.