Càritas i El Palau dels Avis signen un conveni de col·laboració

Milagros Pérez i Jaume Espinal es donen la mà després de signar el conveni
Milagros Pérez i Jaume Espinal es donen la mà després de signar el conveni | Càritas
Redacció
08 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:18h
Dijous va tenir lloc la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'empresa El Palau dels Avis, representada per Milagros Pérez Pérez, i Càritas Arxiprestal de Manresa, representada per Jaume Espinal.

A través d'aquest acord, l'empresa El Palau dels Avis col·laborarà en el marc del projecte Fita que Càritas promou amb la finalitat de formar i inserir laboralment a persones en situació d'exclusió social.

En aquest marc, El Palau dels Avis aportarà continguts formatius que seran impartits per tècnics de l'empresa, així com també la possibilitat de que les persones que participen del projecte Fita puguin realitzar entrevistes de selecció simulades a càrrec de personal de l'empresa. 

Aquest conveni de col·laboració forma part del projecte Empreses amb Cor, una iniciativa de Càritas que té com a finalitat promoure accions de responsabilitat social de les empreses i entitats compromeses en el desenvolupament del benestar social i amb les que Càritas comparteix els valors de la solidaritat, la justícia, el respecte i la igualtat.