Quan el consum d'energia o telefonia pot ser un acte polític i alternatiu

Ponència sobre consum energètic responsable a Navàs
Ponència sobre consum energètic responsable a Navàs | AjNvs
Redacció
08 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:06h
Demanar que ens facturin el consum d'energia elèctrica i la telefonia mòbil a través de cooperatives que creuen fermament en les energies renovables i volen generar una força social a favor d'un canvi en la producció i distribució d'energies sostenibles, que fan del consum un acte polític per transformar l'actual sistema econòmic, van ser els eixos centrals de la xerrada que va organitzar dijous al vespre, l'OMPLE a la sala d'actes de la Biblioteca de Navàs.

Unes quaranta persones van assistir a la xerrada que van fer Som Energia, una cooperativa que promou les energies renovables i, Eticom-Som Connexió, una cooperativa que vol fer realitat la xarxa d'economia solidària per posar la tecnologia al servei de les persones i no al revés.

Els ponents de la xerrada van ser Noé Mas i Miquel Jorba de Som Energia i, Mercè Botella per Eticom. L'acte va ser presentat pel regidor de Promoció Econòmica, Genís Rovira, en el marc dels actes de la Fira de Primavera de Navàs.

Amb una aportació de 100,00 euros qualsevol persona es pot fer soci de les cooperatives i consumir energia, cobrir les necessitats de telefonia i connexions a internet d'una manera més responsable.