Súria participa en la vintena Mostra de Tallers de Teatre als Instituts del Bages

Redacció
18 de maig del 2009
L’institut Mig-Món participa aquest curs per primera vegada en la Mostra de Tallers de Teatre als Instituts del Bages, una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona. Els alumnes de l’institut surienc representaran el proper 22 de maig (divendres) l’obra ‘La Lisístrata’, d’Aristòfanes, al teatre del Foment Cultural.

La participació surienca en la Mostra de Tallers de Teatre té el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Súria. Els alumnes de l’institut Mig-Món faran dues representacions obertes a tothom de l’esmentada obra, a les 11.15 h. i a les 20.30 h. L’entrada serà gratuïta.

‘La Lisístrata’ és una de les obres més destacades del teatre clàssic grec. Es tracta d’una sàtira contra la guerra, amb un paper protagonista de les dones.

La direcció de les dues representacions anirà a càrrec de Mireia Cirera. En el taller han participat dotze alumnes que cursen des de primer d’ESO fins a segon de batxillerat.

La primera representació de la Mostra de Tallers de Teatre als Instituts del Bages, que enguany arriba a la 20a edició, va tenir lloc a Moià el passat 23 d’abril, a càrrec dels alumnes de l’institut Moianès. Altres representacions es desenvoluparan a Manresa, Sant Vicenç de Castellet, Sallent i Balsareny, a càrrec dels alumnes dels respectius instituts.

En el conjunt de la província de Barcelona, un total de 44 centres d’ensenyament secundari de 25 municipis participen en els tallers de teatre impulsats per la Diputació. L’objectiu d’aquesta iniciativa és desenvolupar la capacitat expressiva i la sensibilitat artística dels alumnes.

Les sessions dels tallers són impartides per llicenciats en Art Dramàtic i experts en pedagogia teatral. El seu desenvolupament també compta amb una estreta col—laboració dels instituts participants.
Arxivat a