Els Salats descarreguen a Coaner el 7 més matiner de la seva història

Els Salats durant el 3d7 a Coaner
Els Salats durant el 3d7 a Coaner | Salats
Redacció
03 d'abril del 2016
Actualitzat a les 23:56h
Els Salats de Súria han descarregat aquest diumenge el 7 més matiner de la seva història. Ha sigut aquest a Coaner, en la seva primera actuació del 2016, en el marc de la Segona Trobada de Primavera.

En un dia assolellat, la trobada ha començat de bon matí amb la caminada a Coaner, des de Súria i des de Valls, i amb la ruta en BTT. Un cop la gent ha arribat a lloc, s'han organitzat jocs, tallers i una visita guiada del conjunt monumental.

Un cop arribat el migdia, l'actuació ha començat. D'entrada, els Salats han descarregat dos pilars de 4. A la primera ronda de castells, per agafar el to, han descarregat un 4d6. Ha sigut a la segona ronda, quan han descarregat el primer 3d7 de la temporada, pràcticament un mes abans del set més matiner que van aconseguir la temporada passada. A la tercera ronda, els Salats han descarregat el 3d6p i, finalment, un p4 per sota.

Per la seva banda, els Castellers de Badalona han descarregat -després d'una bona caminada- un pd4, un 3d6p, un 3d6, un 4d6p i han acabat la seva actuació amb un pd4. Totes dues actuacions s'han combinat amb una mostra de balls de bastons de l'Agrupació Sardanista de Súria. La Trobada ha finalitzat amb un àpat de tots plegats enmig d'un entorn únic.

La propera actuació serà diumenge 10 d'abril a Navàs, juntament amb els Castellers de Berga, amb motiu de la Festa de la Primavera.
Arxivat a