Mireia Badia: tercera victòria a la tercera cursa del Campionat d'Espanya d'Enduro

La manresana Mireia Badia suma per victòries les seves participacions al Campionat d'Espanya
La manresana Mireia Badia suma per victòries les seves participacions al Campionat d'Espanya | Kebo
Redacció
03 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:19h
La pilot d'enduro manresana Mireia Badia, ha aconseguit la victòria a les dues jornades de competició de l'Enduro de Valverde del Camino, tercera cursa puntuable pel Campionat d'Espanya de l'especialitat. Amb aquesta suma tres victòries en les tres proves que s'han disputat.

A la primera de les dues jornades que puntuen de forma independent per al Campionat, la pilot de Motorgas va distanciar la segona classificada de més de dos minuts i mig i a la segona, la diferència ha estat de quatre minuts.

La pols, les pedres i les altes temperatures van dificultar el primer dia de competició, mentre que la pluja s'ha afegit aquest diumenge al llarg de la primera volta del recorregut per complicar encara més la duresa d'aquesta tercera cita de la temporada.

Amb aquest doble triomf, la manresana es consolida al primer lloc de la classificació del Campionat d'Espanya de Fèmines on ja suma 100 punts, 12 més que la segona classificada Humi Palau.

Badia ha valorat que "estic contenta i satisfeta pel resultat i per haver-me adjudicat la victòria a les dues jornades de competició, però també estic esgotada perquè aquesta cursa ha estat força dura i molt exigent des del punt de vista físic. Avui, per exemple, la pluja ha dificultat força les trialeres al llarg de la primera volta i ha tocat treballar de valent. D'altra banda, la pols i la pròpia duresa del recorregut, van marcar la jornada d'ahir. He tingut una caiguda forta per dia al ral·li i tinc un fort cop en un dit de la mà esquerra, però espero que passades les hores, tot quedi en res. Aquestes dues victòries em situen en una posició de privilegi al Campionat després de guanyar totes les curses. La temporada està anant molt bé, però cal seguir treballant per millorar encara més i pujar el meu nivell de pilotatge. En aquest esport sempre pots fer-ho més bé i aquest ha de ser l'objectiu prioritari".

La pròxima cursa del Campionat d'Espanya d'Enduro es disputarà a Lalín (Pontevedra) els dies 6 i 7 de maig.