Un miler d'alumnes de Sant Joan treballen la seguretat viària

per Redacció, 1 d'abril de 2016 a les 13:27 |
Els alumnes de Sant Joan han treballat la seguretat viària | AjSJV
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Durant els mesos de febrer i març un miler d'alumnes de Sant Joan de Vilatorrada han participat a les sessions en matèria de seguretat viària que han impartit els agents de la Policia Local. A través de les classes, les xerrades i els tallers els alumnes han conegut les principals normes i recomanacions per comptar amb una mobilitat més segura a l'entorn dels centres educatius del municipi. Han pres part alumnes d'educació infantil, primària i secundària dels centres Ametllers, Joncadella, Collbaix, SINS Cardener i IES Quercus.

Diferents activitats


Els alumnes han treballat diferents aspectes en les sessions organitzades des de la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada. Els més petits han après a travessar els carrers de manera segura i caminar per les zones de vianants, els alumnes de primària han fet tallers i xerrades en què han après a detectar les situacions de perill, han sortit al carrer per posar multes cíviques i detectar aquells comportaments incorrectes i han participat en tallers en què s'ha treballat el comportament amb la bicicleta i el patinet. Finalment, els alumnes d'ESO han participat en xerrades i tallers pràctics en què es posen de manifest les conseqüències de cometre imprudències a l'hora de conduir o quan ens desplacem en vehicle. 

 

Participació