Torna a Sant Fruitós la campanya d'identificació i esterilització d'animals domèstics

Fins al 30 d'abril els veterinaris adherits a la campanya donaran aquests serveis a preus promocionals

Redacció
01 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:26h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages dóna suport a la campanya Sóc responsable 2016, que pretén informar la ciutadania de l'obligació d'identificar els seus animals i registrar-los al cens municipal. La campanya també busca combatre l'abandonament d'animals, facilitar-ne la recuperació en cas de pèrdua i controlar-ne la natalitat a través de les esterilitzacions.

Sóc responsable celebra enguany la seva cinquena edició, i està adreçada a identificar amb xip i a controlar la natalitat de gossos, gats i fures de tot Catalunya. Fins al 30 d'abril els veterinaris adherits a la campanya donaran aquests serveis a preus promocionals.

Els propietaris d'animals domèstics que desitgin accedir a aquests serveis ho poden fer inscrivint-se a la pàgina web socresponsable.org i demanant cita a un dels 250 veterinaris que, a tot Catalunya, s'espera que col·laborin amb la iniciativa, un èxit any rere any des del 2012. L'any passat es van aconseguir 13.709 identificacions i esterilitzacions d'animals de companyia arreu de Catalunya.

En la pàgina web socresponsable.org hi apareixen tres centres veterinaris del municipi de Sant Fruitós de Bages adscrits a la campanya del 2016.