Tres detinguts i una seixantena d'identificats en un dispositiu antidrogues a Manresa

Redacció
16 de maig del 2009
ACN. Una trentena d'agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria del Bages, la Policia Local de Manresa i la Policia estatal van fer conjuntament dijous al vespre un dispositiu per eradicar el tràfic i consum de substàncies estupefaents a la via pública i identificar persones estrangeres en situació administrativa irregular a l'estat espanyol. L'operatiu es va centrar a la Baixada dels Drets, al nucli antic de Manresa. Durant una hora, agents dels tres cossos van fer una seixantena d'identificacions, de les quals tretze persones van ser traslladades a les dependències de la Policia estatal per manca de documentació o irregularitats. D'aquestes, a una d'elles se li ha obert un expedient d'expulsió.

La policia també va denunciar una persona per tinença de substàncies estupefaents i va aixecar dues actes administratives en dos locals de la zona per infraccions administratives en establiments públic.

Durant el dispositiu es van detenir tres persones per un delicte contra la salut pública. Totes tres són les responsables d'un dels dos locals inspeccionats per la policia. En un d'aquests establiments també es van localitzar 9 embolcalls que contenien una substància presumptament cocaïna, a més d'estris per la seva manipulació.