Anne Carrere serà Édith Piaf en el marc dels actes de la Francophonie 2016

Es podrà viure aquest divendres al vespre a la sala gran del Kursaal

Redacció
30 de març del 2016
Actualitzat el 02 d'abril a les 9:39h
La sala gran del Kursaal tornarà a acollir un any més un concert de celebració de la Francophonie. Serà aquest divendres, 1 d'abril a les 21h a càrrec d'Anne Carrere, que interpretarà la cèlebre cantant francesa Édith Piaf, en un espectacle creat amb motiu del centenari del seu naixement i que porta per títol Piaf! Le spectacle, un recorregut musical a través de les millors cançons de la reina de la chanson francaise

Acompanyada per Arnaud Fuste-lambezat (piano), Frédeéric Garcia (acordió), Benoît Pierron (bateria i xilòfon) i Nicolas Lu Chi (contrabaix) i dins la més pura tradició de la chanson française, Anne Carrere hi posrà tota la passió per fer reviure la veu de Piaf.

L'espectacle, que es va poder veure amb gran èxit a Barcelona la temporada passada, ja ha realitzat més de 100 representacions arreu del món. Piaf! l'espectacle és un musical que transporta a l'espectador al bell mig dels carrers de Montmartre dels anys 1930, 1940, al temps de la Môme de Paris. 

Aquests actes estan coorganitzats per la Comissió de Projecció Exterior de l'Institut Lluís de Peguera de Manresa en el marc de la Francophonie 2016.

Les entrades pel concert a Manresa, que costen 30 euros (28 amb el carnet del Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 i escoles de música) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.