Els Mossos detenen a Castellbell i el Vilar dues persones amb més de 530 grams de cocaïna

La policia va trobar posteriorment en el pis d’un dels detinguts 100 grams més de cocaïna en roca, 13.000 euros, 2 bàscules i substància de tall.

Redacció
15 de maig del 2009
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central han detingut dues persones acusades d’un delicte contra la salut pública. Els dos detinguts van ser sorpresos en un control rutinari amb possessió de cocaïna i, posteriorment, en el domicili d’un d’ells es va localitzar més quantitat d’aquesta substàncies, diners i diversos estris per la seva comercialització.
 
La detenció es va practicar dimecres, 13 de maig, a les 13.30 hores. Una dotació de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) va aturar un vehicle en un control rutinari que estava duent a terme a la C-16, al terme de Castellbell i el Vilar (Bages).  En l’escorcoll del vehicle, els agents van localitzar sota el seient de l’acompanyant una bossa que contenia una substància presumptament cocaïna amb un pes de 531,67 grams preparada per vendre i que al mercat negre hauria tingut un valor de més de 31.500 euros.
 
Els dos ocupants del vehicle, als quals ja els constava antecedents per altres fets delictius, van quedar detinguts. Es tracta de Jonathan F J, de 21 anys, i Wilson Rafael P S, de 27 anys, tots dos nascuts a la República Dominicana, amb nacionalitat espanyola i amb domicili a Manresa.
 
El mateix dia, al vespre, i un cop obtinguda la corresponent autorització judicial, agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Bages van dur a terme un registre en els respectius domicilis dels detinguts. En un d’ells, concretament el de Wilson Rafael P S, els Mossos van trobar 100 grams de cocaïna en roca, 13.000 euros en efectiu, dues bàscules, 1 ganivet de tall, plàstic per fer embolcalls, substància de tall i 4 telèfons mòbils.
 
Els dos detinguts passaran avui a disposició judicial.