Les noies del CP Manresa golegen el Barberà (10-3)

La resta d'equips de hoquei de la ciutat van perdre els seus compromisos

Redacció
23 de març del 2016
Actualitzat a les 15:18h
Només l'equip femení sènior del Club Patí Manresa ha registrat aquest cap de setmana un resultat positiu després de la derrota de la passada setmana. La resta d'equips han perdut els seus compromisos.

Femení: CP Manresa, 10 – UEH Barberà, 3

Després de la inesperada derrota de la setmana passada, avui les sèniors manresanes no han tingut gaires dificultats per dominar el partit. Sense patiments i amb el marcador sempre a favor, cada vegada que les vallesanes han fet gol, la resposta ha estat immediata per part del CP Manresa.

Fem16: HC Alpicat, 5 – CP Manresa, 1

Al contrari de la setmana anterior, aquest cop no s'ha fet un bon partit a terres lleidatanes. S'ha començat amb alguns signes d'inseguretat que no s'han acabat d'esvair en tot el partit. L'Alpicat ha anat variant el seu sistema defensiu i les manresanes no l'han sabut atacar. Malgrat algunes espurnes de bon joc, en general, el ritme de passades i la intensitat no han estat suficients.

Alevins: Igualada HC, 12 - CP Manresa, 2

El CP Manresa ha suat de valent per contrarestar la disciplina tàctica i la velocitat de moviments de l'Igualada. A més, durant tot el partit els anoiencs han exercit una pressió individual molt intensa per tota la pista, com si estiguessin afamats després d'una llarga quaresma. Tot i que en alguns moments els manresans s'ha trobat ofegats per la persecució, han protegit bé l'última línia defensiva i han aconseguit generar perill a la porteria rival.

Prebenjamí: CHP Bigues i Riells, 3 – CP Manresa, 0

Partit després de l'hora de la migdiada i, com si l'haguessin fet, els jugadors manresans s'han anat despertant a mesura que avançaven els minuts.

Una primera part sense saber què fer amb la pilota. Una segona, millor gràcies a l'energia que ha aportat el reforç dels minis. I una tercera, molt millor, en què s'ha plantat cara al Bigues marcant gols gràcies a jugades col·lectives i una molt bona actuació del porter.

Minis: CP Manresa, 0 – CP Manlleu, 3

Els més petits del club segueixen acumulant minuts a la pista i adquirint experiència. El partit d'aquesta setmana ha estat dels més disputats de la temporada. Malgrat que la balança dels gols s'ha decantat a favor dels osonencs, les tres parts han estat molt igualades. Només al final de cada part el Manlleu s'ha avançat per guanyar el partit.