Setmana Santa amb més crema de sol que paraigua

Miriam Santamaria
22 de març del 2016
Actualitzat a les 19:55h
La Setmana Santa tindrà un temps majoritàriament primaveral
La Setmana Santa tindrà un temps majoritàriament primaveral | Jordi Preñanosa
Sembla que aquesta setmana traurem poc el paraigua. A continuació us fem una aproximació al que indiquen els nous mapes del temps.

Divendres

Serà un dels dies amb més núvols de la setmana, però no esperem paraigua obert. Si us quedeu al Bages, a la tarda tindrem alguns núvols més que al matí, però no plourà. Les temperatures seran una mica més baixes. A la resta de Catalunya, on més ulleres de sol necessitarem serà a les terres de ponent, i a tota la costa catalana. Podreu gaudir d’un dia d’activitats a l’aire lliure. El vent no serà destacable
 
 
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Dissabte

Dia d’ulleres de sol arreu del país. Serà un dia gairebé preestiuenc. El cel estarà serè, i les temperatures pujaran. Penseu que al migdia, a ple sol, podrem anar tranquil·lament amb màniga curta. Els termòmetres marcaran valors primaverals. Si aneu a passejar per la platja, agafeu crema de protecció solar perquè la necessitareu. Només en sectors del Pirineu, sobretot al de Lleida, apareixeran alguns núvols.

 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

 
Diumenge

Paraigua en mà, i sisís desplegades al menjador. Serà el dia més inestable de tota la setmana. Penseu que amb el pas de les hores, la pluja recorrerà tot el territori. Començarà plovent per Lleida i, de mica en mica, s’estendrà arreu de Catalunya. Al Bages, la pluja està prevista a partir del migdia. No seran grans registres, però suficients com per agafar les botes d’aigua pels més xics. Al vespre, els ruixats quedaran concentrats a Girona. De nit, hi haurà menys pluja i menys núvols al país. La nit serà més fresca.


 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Dilluns

Els padrins i les padrines entregaran la mona als seus fillols amb ulleres de sol, però amb pedres a les butxaques. Alerta amb les ratxes de vent, que localment seran fortes. Les temperatures pujaran una mica, i podrem guardar el paraigua. Abric cordat de bon matí, i a cos de jersei al migdia. Ambient molt suau. Només tindrem la presència d’alguns núvols prims poc importants.

 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Seguiu les actualitzacions del temps al twitter: i