Els treballadors del Cremallera de Montserrat mantenen la vaga pels dies 25 i 27 de març

Els funcionaris volen equiparar els seus drets laborals als dels treballadors de les línies metropolitanes de Ferrocarrils de la Generalitat

ACN
21 de març del 2016
Actualitzat a les 15:22h
Els treballadors del Cremallera de Montserrat i dels funiculars de Sant Joan i Santa Cova han decidit mantenir l'aturada del servei pels propers 25 i 27 de març. Des de la UGT han assegurat a l'ACN que tots els escenaris possibles estan oberts i la vaga s'aturaria si Ferrocarrils de la Generalitat acceptés les seves demandes. Els funcionaris reclamen que s'equiparin els drets laborals de les 50 persones que conformen la plantilla amb els dels treballadors de les línies metropolitanes de la mateixa companyia. Ara per ara formen part del conveni de Turisme i Muntanya. Tot i que les converses de la setmana passada amb la direcció de l'empresa i el Departament de Treball no van arribar a bon port, aquesta setmana de moment no hi ha previstes noves reunions.

Aquest diumenge els treballadors van viure la primera jornada d'aturades. Així doncs, durant el segon i tercer dia de vaga, si finalment no s'arriba a l'anhelat acord, tenen previst tornar a aturar els serveis de cremallera i funicular de les 10.00 a les 14.00 i de les 15.10 a les 18.10.