Crematori de Sant Fruitós

ERC considera «precipitat» el procés per adjudicar el crematori de Sant Fruitós

Creu que "les decisions polítiques que puguin afectar a més d’una legislatura s’han de consensuar entre govern i oposició"

per Redacció , 18 de març de 2016 a les 23:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
ERC de Sant Fruitós de Bages ha emès un comunicat en el que diuen no entendre "les presses de l'equip de govern" per aprovar el plec de clàusules del tanatori-crematori que es vol construir al municipi. Els republicans, que asseguren no tenir "cap inconvenient en la implementació d'un nou servei de tanatori i crematori, junt amb la gestió del cementiri al nostre poble", creuen que la convocatòria d'un ple extraordinari per aprovar-ho aquest mateix mes "és precipitat".

ERC creu "que s'està perdent una oportunitat per pensar prepositivament quins han de ser els servis funeraris en el nostre poble". "Si la gestió ha de ser pública o privada, que defineixi un model de gestió que pugui beneficiar als veïns i quina integració han de tenir amb seu entorn", són algunes de les coses que creuen que s'han de debatre.


Asseguren no entendre com, quan el crematori ja s'havia anunciat durant l'anterior legislatura, aquests últims dies, "s'ha fet anar de bòlit als tècnics municipals perquè es vol aprovar el plec de clàusules". 

Els republicans consideren que "les decisions polítiques que puguin afectar a més d'una legislatura s'han de consensuar entre govern i oposició". "En aquesta ocasió", recorden, "la decisió que ara es prengui serà per a 45 anys, per tant, al nostre entendre, el consens és necessari".


Convergència Sant Fruitós també es va manifestar en aquest mateix sentit el passat dimecres.

 

Participació