Navarcles s'estrena a Testimoni Escènic amb «Lady, Frank & Stein»

La preestrena de 'Lady, Frank & Stein' es podrà veure a La Creueta de Navarcles
La preestrena de 'Lady, Frank & Stein' es podrà veure a La Creueta de Navarcles | Mov-i-ments
Redacció
17 de març del 2016
Actualitzat a les 12:43h
La Xarxa de Testimoni Escènic s'amplia amb la incorporació de la població de Navarcles i el seu centre cultural, La Creueta. Aquest gran espai cultural acull la major part de les activitats culturals de Navarcles, i compta amb l'espectacular Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas, que acollirà algunes de les preestrenes.

Aquesta primera trobada serà amb la Cia. Mov-i-ments i el seu espectacle Lady, Frank & Stein, que han estat acabant durant la seva residència d'una setmana a Avinyó. L'espectacle es podrà veure dissabte, a les 12 del migdia, a l'Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles. La companyia, que va ser seleccionada en la setena convocatòria de Testimoni Escènic, ha estat treballant la part tècnica de circ i l'adaptació de l'espectacle pels diferents formats en què es pot presentar, així com també han treballat el material audiovisual per a la seva estrena. La companyia té confirmades quatre preestrenes per diferents pobles de la xarxa per tal de provar l'espectacle abans de ser estrenat.

Lady, Frank & Stein

El Doctor Frank vol mostrar l'experiment més gran del món: La resurrecció! Tothom en algun moment ha desitjat reviure una persona estimada; i ell vol reviure la seva dona. Durant molts any ha investigat la manera de fer-ho mitjançant experiments científics i finalment ha aconseguit donar vida a la matèria morta! Amb la presentació de la fórmula màgica ens endinsen a la versió del mite de Frankenstein contada, a tots els públics, a través del clown i el teatre físic.

Cia. Mov-i-ments

Companyia que cerca i crea nous llenguatges escènics des del teatre de moviment i l'humor. Casen el teatre, el circ i les arts del moviment emmarcats dins una poètica pròpia i singular per a cada projecte.

Van guanyar el Premi innovació en cultura popular per la Fundació Jaume Casademont i Fira Mediterrània (2012) amb L'amor de les tres taronges. Van crear un espectacle de titelles i cinema d'animació Flus (2010) i el seu primer espectacle combinava el llenguatge de signes per sordmuts i el teatre gestual Una taula és una taula (2008).