El «Rèquiem» de Mozart per a piano a 4 mans obrirà el Cicle de Música Sacra de Cardona

La Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona acull la 12a edició del cicle de Música Sacra els dies 19 i 26 de març |El cicle inclou també un concert a l'església parroquial de sant Miquel el dia 25 de març

Els pianistes Sofia Cabruja i Carles Lama obriran el cicle de Música Sacra de Cardona
Els pianistes Sofia Cabruja i Carles Lama obriran el cicle de Música Sacra de Cardona | AudGirona
Redacció
16 de març del 2016
Actualitzat a les 20:15h
Cardona encetarà la 12a edició del Cicle de Música Sacra el dissabte 19 de març amb una versió del Rèquiem de Mozart per a piano a 4 mans. Es tracta d'una original proposta que permetrà gaudir de l'obra clau del repertori mozartià a la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona. La peça serà interpretada per Carles Lama i Sofia Cabruja, en la transcripció per a piano a 4 mans de Carl Czerny.

El Cicle continuarà el divendres 25 de març amb el concert La Passió de Cardona que la Coral Cardonina oferirà a l'església parroquial de Sant Miquel de Cardona. En aquesta ocasió, la formació coral presentarà un oratori de nova creació sobre la passió i mort de Jesucrist, basat en la tradició musical de la Setmana Santa cardonina, amb obres de J. S. Bach, W. A. Mozart, Z. Kodály, J. Van Berchem, G. Croce i J. Stainer, així com de diversos compositors locals. La producció comptarà amb la participació d'actors i actrius del grup teatre El Traspunt i la pianista Francina Ribas Vicente. La direcció anirà a càrrec d'Ovidi Cobacho Closa.

La cloenda del Cicle la protagonitzarà el Cor Lerània el dissabte 26 de març que interpretarà les obres Hymn to the Virgin i A Ceremony of Carols, de Benjamin Britten. El recital oferirà també un recull de cants i motets religiosos dels compositors Johannes Brahms i Benjamin Britten. El concert comptarà amb Esther Piñol, a l'arpa, Cristina Hernàndez i Belén Ureña, a la trompa i Jordi Noguera, a la direcció.

El Cicle de Música Sacra de Cardona, organitzat per l'Ajuntament de Cardona, el Departament de Cultura i la Fundació Cardona Històrica està dedicat a la recuperació i a la divulgació del patrimoni musical sacre europeu. Compta també amb la col·laboració la Diputació de Barcelona i el Parador de Turisme Ducs de Cardona.

Venda d'entrades

Els concerts del 12è Cicle de Música Sacra de Cardona començaran a les 8 del vespre. Les entrades pels concerts de la Col·legiata tenen un preu de 12 euros i es poden comprar per internet a l'adreça http://entrades.cardonaturisme.cat o a l'Oficina de Turisme de Cardona (938692798 / [email protected]). També es podran adquirir una hora i mitja abans de cada concert a l'entrada de la Col·legiata. Les entrades pel concert de La Passió de Cardona es poden comprar al preu de 10 euros a l'Oficina de Turisme de Cardona (938692798 / [email protected]) i una hora abans del concert.
Arxivat a