CCOO denuncia la manca de personal a l'oficina de Correus de Sant Vicenç de Castellet

Redacció
13 de maig del 2009
CCOO ha denunciat que la manca de personal a l'oficina de correus de Sant Vicenç de Castellet perjudica el servei. El sindicat recorda que, en repetides ocasions, ja ha denunciat davant l'empresa les condicions laborals que pateixen els treballadors. Segons Comissions el 'deficient' funcionament del servei es deu al fet que el personal assumeix una 'excessiva' càrrega de treball, tal com recull un estudi de l'any 2006. Alberto Pérez, responsable de Comunicació de la secció sindical de COOO de Correus a Barcelona, ha criticat que encara no s'ha fet l'increment de plantilla necessari. El sindicat també diu que la cobertura de les baixes és 'insuficient' i, a vegades, 'inexistent'.

Alberto Pérez, responsable de Comunicació de la secció sindical de Comissions Obreres de Correus a Barcelona, ha explicat que la plantilla de Correus de Sant Vicenç de Castellet està integrada per vuit persones, quatre de les quals s'encarreguen del repartiment a la mateixa població, a les qual s'han de sumar quatre empleats rurals més.

Pérez ha comentat que, tal com es recull en l'estudi de l'any 2006, la situació ideal s'estimaria en dues persones més. Tot i així, des de Comissions Obreres, recorden que la Direcció Territorial encara no fet res i critiquen la 'falta de voluntat' per no dur a terme unes millores que són 'necessàries'.

Des de CCOO s'exigeix a la Direcció Territorial l'augment necessari de plantilla i la cobertura amb contractació que permeti suplir les baixes i atenuar l'augment de les càrregues del treball. D'aquesta manera els ciutadans de Sant Vicenç de Castellet rebrien, segons explica el sindicat, 'el servei postal de qualitat al que tenen dret'.