Les noies del CN Minorisa treuen una bona victòria de la piscina del GEIEG (7-11)

Les manresanes van dominar tots els períodes excepte el tercer

14 de març del 2016
Actualitzat a les 16:32h
El CN Minorisa femení es va imposar a la piscina del GEIEG aqeust cap de setmana per 7-11. El partit va començar amb molta intensitat per part de les jugadores bagenques que no deixaven atacar l'equip gironí i sortien en contraatac una vegada i una altre. El primer gol, però, va ser de jugada estàtica on Cèsar va marcar per l'esquadra, i el segon de jugada de dona de més finalitzada per Muns des del pal. El tercer gol visitants sí que va ser de contraatac acabat per Puerta, i el quart, tancant el primer període, va ser obra de Flores de vaselina. A la mitja part s'arribava amb un 1-4.

El segon període va començar amb dos gols gironins que donaven emoció al partit, però de seguida va venir la rèplica manresana amb un parcial de 0-3, gols de Casasayas 2 i Flores. Al final, s'arribava al descans amb un 4-8 al lluminós, últim gol també de Casasayas.

El tercer període va ser el pitjor de tots, sense un control clar per cap dels dos equips, perdent moltes pilotes i sense aprofitar les jugades ni les dones de més, s'arribava al final del període amb un únic gol local que acostava al marcador les gironines (5-8).

L'últim quart va tornar a agafar el ritme dels dos primers, amb jugades ben trenades i tenint oportunitat per agafar més avantatge al marcador. I així va ser, un parcial de 2-3 deixava el marcador final de 7-11, gols d'aquest període de Muns, C. Puerta i Flores, altre cop de vaselina.

Dissabte entrant a les 16.45h, últim partit de la temporada contra el CN Granollers. En cas de triomf les manresanes podrien confirmar un molt bo sisè lloc final.

Parcials: 1-4, 3-4, 1-0, 2-3.

Alineació manresana: Puiggrós, Cèsar, Casasayas 2, Toribio, Puerta 2, Flores 3, Noguera, Muns 2, Masats, López A. Cèsar 1.