El Rugby Manresa perd contra el Castelldefels en els últims minuts (0-22)

El partit va mantenir l'empat a zero inicial fins al minut 68

14 de març del 2016
Actualitzat a les 16:32h
El Rugby Manresa va perdre dissabte en els últims minuts el partit que l'enfrontava al Castelldefels RUC al camp del Congost. Durant els primers minuts, eren els manresans qui tancaven al CRUC al seu camp però sense treure'n profit per una bona defensa dels de Castelldefels. Posteriorment, era el conjunt visitant el que pressionava en atac apropant-se a la línia de 5 dels del Bages, però una bona defensa evitava que sortissin d'allà amb punts.

Durant la primera part es feia palesa la importància d'aquest partit, destacant les bones defenses dels dos equips que deixaven el marcador en 0-0 durant els primers 40 minuts de joc, amb ocasions per a tots dos conjunts. La segona part començava igual que la primera, amb dos equips que buscaven escletxes en la defensa contraria sense trobar-les, descripció d'un encontre molt igualat que qualsevol dels dos equips es podia endur. Va ser al voltant del minut 68 de joc quan, aprofitant una contra, el CRUC aconseguia anotar un drop que posava el marcador de 0-3 al Congost. A partir de llavors, a causa del cop rebut, i al partit tan físic que s'estava vivint sobre la gespa, els manresans van patir una davallada, i per contra la consecució de punts esperonava el CRUC per tirar endavant. I així va ser com els del conjunt de Castelldefels aprofitaven per aconseguir tres marques durant els últims 10 minuts que van posar el marcador en 0-22, sense temps per a la reacció dels del Bages.

Dur encontre el que es va veure al camp del Congost, i derrota dolorosa que obliga al conjunt del Manresa Rugby Club a guanyar el pròxim partit per assegurar-se una plaça als play-off. Únicament depenent d'ells mateixos.