Els futurs arquitectes presenten dimecres els projectes per al barri de l'Estació de Sallent

En aquesta primera sessió s'explicaran les propostes inicials i de cara el juliol es presentaran els projectes definitius de cada alumne

Redacció
13 de març del 2016
Actualitzat el 14 de març a les 16:21h
Els alumnes del màster universitari d'Arquitectura de l'Escola Tècnica Superior del Vallès (ESTAV) mostraran les seves propostes pel futur urbanístic del Barri de l'Estació de Sallent el proper dimecres a 2/4 de 8 del vespre a la Sala Vilà i Valentí (c/ Àngel Guimerà, 5) de Sallent.

Els avantprojectes dels diferents estudiants han estat creats arran de la informació històrica facilitada per l'Ajuntament i, sobretot, de l'opinió dels veïns, els quals van compartir les seves prioritats per al barri durant les tres visites que els futurs arquitectes van fer al mercat dominical. Des d'un primer moment el consistori i la universitat van remarcar que "el resultat ha de ser de Sallent i no de l'autor", recuperant l'essència de la zona. En aquesta primera sessió s'explicaran les propostes inicials i de cara el juliol es presentaran els projectes definitius de cada alumne amb plafons i maquetes, que serviran per ser estudiats i decidir quin és el projecte idoni per regenerar el barri de l'Estació.

El projecte es va iniciar el 28 de setembre de 2015 amb el suport logístic, documental i econòmic de l'Ajuntament als estudiants per tal de recolzar i facilitar la seva tasca. Per altra banda, la universitat del Vallès ha dirigit i controlat l'equip de treball conformant els materials divulgatius, entre d'altres. En el conveni col·laboren conjuntament el consistori i la Universitat Politècnica de Catalunya, mitjançant l'ESTAV, per debatre, ordenar i millorar el territori.