La festa dels Romeus lliura els primers premis del seu concurs de fotografia

Guanyadors del concurs de fotografia dels Romeus
Guanyadors del concurs de fotografia dels Romeus | AjMdM
Redacció
11 de març del 2016
Actualitzat a les 15:16h
Aquest dijous s'ha fet lliurament dels premis de la 1era edició del concurs de fotografia Fotoromeus de Monistrol de Montserrat.

En la quarta edició de la festa de Romeus, festa medieval que es celebra al poble a finals de gener, es va convocar la 1era edició del concurs Fotoromeus al qual s'hi van inscriure una trentena de participants amb un total de 80 obres presentades.

El jurat format per en Ramon Cardús (fotògraf), Laia González (artista plàstica) i Maria Llop (fotògrafa), van remarcar que a més de valorar la qualitat de l'obra en tots els seus àmbits també van tenir en compte l'exemplificació de l'essència de la festa. 

El primer premi va ser per en Miquel Palomo Corona amb "L'essència de Romeus", el segon premi per en Jordi Linares Solé amb "Empestat i rebutjat", el tercer premi per Joan Carles Castaño amb "Els Berros de Monistrol" i el premi infantil per en Guillem Martínez amb "Lliçó de vida".

Els premiats van ser obsequiats amb un diploma commemoratiu i un xec per valor econòmic els adults i un obsequi per l'infantil. Les obres guanyadores i una selecció de les presentades seran exposades en la propera edició de Romeus 2017.