El model cultural de Manresa serà present a unes jornades a Torredembarra

Joan Morros del Galliner i Assumpta Bermúdez, tècnica superior de cultura de l'Ajuntament de Manresa, hi participaran en una taula rodona

Redacció
11 de març del 2016
Actualitzat a les 14:07h
Aquest dissabte, Joan Morros, coordinador de l'Associació Cultural El Galliner i Assumpta Bermúdez, tècnica superior de cultura de l'Ajuntament de Manresa, participaran com a ponents en unes jornades que organitza la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Torredembarra.

L'objectiu del certamen és impulsar unes línies de treball per crear un model cultural de ciutat, i com a passos previs al debat que això generarà, s'han organitzat unes taules rodones en les quals s'exposin diferents sistemes de treball.

Així, en la trobada, Joan Morros parlarà sobre la programació de les sales municipals i el programa de festivals i cicles. L'acompanyaran Gemma Massagué, tècnica de cultura de Cambrils, i Alfred Fort, gerent de l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya.

Per la seva banda, Assumpta Bermúdez posarà en relleu el model festiu de Manresa, juntament amb Tomàs Àlvaro, exregidor de Vilanova i la Geltrú i membre del seguici popular, i Xavi González, tècnic de festes de l'Ajuntament de Tarragona.