A la venda la tercera funció de l'espectacle «L'arbre de la Vida»

El muntatge es podrà veure el dissabte 30 d'abril a les a les 12h, les 17.30h i les 18.30h al Teatre Conservatori dins la programació d'Imagina't

Redacció
11 de març del 2016
Actualitzat a la 13:34h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua a bon ritme amb la posada a la venda de la 3a funció per veure l'espectacle "L'arbre de la vida" el dissabte 30 d'abril a les 12h. El muntatge de la companyia Aboon Teatre és una obra de caràcter simbòlic adreçada a nens des de 6 mesos a 3 anys, però pensada per a totes les edats. 

La nova funció del dissabte 30 d'abril a les 12h s'afageix a les ja programades fins ara pel mateix dia a les 17.30h i a les 18.30h a l'Escenari del Teatre Conservatori. 

L'espectacle obra una finestra al màgic procés de la creació. Parla de la vida i la mort en moviment continu, de la voluntat i la passió de viure, del buit i el desconegut, de les idees i la possiblitat, de viure el present i entregar-se, i de la diversitat en la manifestació. 

Les entrades dels espectacles d'Imagina't costen 8 euros (6 amb el carnet d'Imagina't i el Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet, i una hora abans de la representació a les taquilles del Teatre Kursaal.