Cap de setmana per voltar

Miriam Santamaria
11 de març del 2016
Actualitzat a les 9:24h
Després d'un parell de caps de setmana pendents de la pluja, el fred i la neu, arriben uns dies de màxima estabilitat meteorològica. Guardeu el paraigua perquè el no el necessitareu en 5 dies vista.

Divendres

Ens hem llevat amb ambient de ple hivern arreu. Les temperatures s'han mantingut baixes, com la nit passada, i han tornat algunes dèbils glaçades a la nostra comarca. Hem tingut: -2º a Artés,-1º a Cardona, 0º a Manresa o 1 º a Fals o a Castellnou de Bages. El cel estarà ben serè al llarg de tot el dia, amb domini absolut del sol. Podeu estendre la roba perfectament la roba a fora perquè no hi ha cap perill. Les temperatures a migdia seran més suaus.
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Dissabte

Podreu gaudir d'una jornada radiant arreu del territori. Això sí, si us desplaceu per anar d'excursió, sapigueu que el vent bufarà fort. Agafeu pedres a les butxaques per anar a Girona, Vall de l'Ebre o al Pirineu. A la resta, ullerers de sol i molta tranquil·litat. De nit, quan sortiu, caldrà que us reforceu amb una bona bufanda.
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

Diumenge

Acabarem el cap de setmana amb temps anticiclònic també. Farà sol i necessitarem un bon abric al matí. Abrigueu als xics quan sortiu. Si sou dels qui baixeu a la Marató de Barcelona, no patiu perquè el temps serà estable. Caldrà abric al començar però ràpidament entrareu en calor.
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

 
I sembla que no pugui ser, però de cara a la setmana entrant, continuarem parlant d'estabilitat, ulleres de sol i de paraigua guardat. Ho seguirem a i