El navarclí Marc Martínez dissenya el cartell del 13è festival Clam

Part del cartell del festival Clam de Navarcles
Part del cartell del festival Clam de Navarcles | Marc Martínez
Redacció
10 de març del 2016
Actualitzat a les 14:22h

Cartell del festival Clam | Marc Martínez


El Festival de Cinema Solidari de Navarcles Clam ha presentat aquest dijous el cartell en la seva tretzena edició. La imatge és obra del dissenyador navarclí Marc Martínez, de ThinkandView Multimèdia i Audiovisual, i s'emmarca en un restyling global de la imatge gràfica del festival que es va iniciar ja l'any passat i que posava punt final a la tradicional col·lecció de fotografies de personatges, obra de la fotògrafa Eva Bozzo, que havia caracteritzat el festival en les seves onze primeres edicions.

El 13è Festival Clam se celebrarà del 28 d'abril al 8 de maig a l'Auditori Agustí Soler i Mas i al Centre Cultural la Creueta i confia a aconseguir, amb la mateixa il·lusió de sempre, la complicitat dels seus seguidors tornant a unir dos aspectes que són l'essència d'aquest certamen: el cinema compromès i de qualitat i la reflexió sobre les problemàtiques socials.

L'organització està acabant de perfilar la programació que enguany té com títol de l'eix temàtic "Llibertat, lluita permanent", que servirà per reflexionar sobre un dels valors fonamentals de la humanitat. 

Recordem que el Festival ha rebut un total de 252 obres per a la seccions  oficials a concurs, de les quals 168 són curtmetratges i 84 llargmetratges, procedents de 65 països del món i amb representació dels cinc continents.  Espanya (61 obres), Estats Units (20 obres), Itàlia (13 obres) i Brasil (11 obres) són els quatre països que han presentat més pel·lícules.
 
Aquest allau d'obres rebudes es deu al fet que,  per tercer any consecutiu, les inscripcions s'han gestionat majoritàriament a través de quatre plataformes online -Festhome, Uptofest, Clickforfestivals i Filmfreeway. 

El proper mes d'abril es donaran a conèixer les pel·lícules seleccionades i tota la programació paral·lela que, un any més, sorprendrà per la seva qualitat i per les novetats d'aquest certamen navarclí.