El Paidos participarà, juntament amb escoles de tot Catalunya, en l'espectacle «eMusiona't»

Es tracta d'una iniciativa sorgida pels membres de la fundació Tr@ms, de la qual el centre educatiu bagenc en forma part

Redacció
10 de març del 2016
Actualitzat a les 11:37h
Més de cinquanta alumnes del Cicle Inicial de l'Escola Paidos de Sant Fruitós formaran part, aquest diumenge 13 de març a l'Auditori de Girona, de l'espectacle musical "eMusiona't", una representació creada pels professors i professores del Departament Col·laboratiu de Música de la fundació Tr@ms, del qual el centre educatiu bagenc en forma part. Aquest departament s'estén transversalment des d'Educació Infantil fins a Batxillerat. L'objectiu fonamental consisteix a compartir coneixement musical innovador: recursos, experiències, pràctiques, etc. entre tots els professors de l'àrea de música dels centres.

El fil conductor de l'obra "eMusiona't" són en Pau i la Nora, dos amics que creixen junts i viuen experiències plegats. Al llarg de la seva infantesa i adolescència aprendran a gestionar aquestes vivències. L'espectador podrà conèixer com viuen aquestes emocions perquè s'endinsarà en el pensament dels dos protagonistes al llarg de l'espectacle. Es tracta, doncs, d'una mostra de com evolucionen i com gestionen el seu món interior per tal de relacionar‐se amb els seus iguals on la música els acompanyarà al llarg d'aquest camí.

A l'escenari hi pujaran total de 750 alumnes, des d'Educació Infantil a l'ESO, que s'uniran per donar forma a una obra musical que farà viatjar el públic per les emocions dels nens i nenes, des que neixen fins que són adolescents. Un espectacle innovador on l'educació emocional, la música i la tecnologia van agafats de la mà.

Aquest diumenge, a l'Auditori de Girona, més de dos mil espectadors podran gaudir d'aquest espectacle realitzat per la comunitat educativa de la Fundació Tr@ms. Escoles de Barcelona, Roses, Mollet del Vallès, Vic, Sant Fruitós de Bages i Mataró, entre d'altres,  s'han unit per preparar aquest musical, que ha estat preparat  a l'aula de música amb l'ús de les tecnologies per poder-se coordinar