Es presenta la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a Manresa

Redacció
12 de maig del 2009
A Manresa, la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica tindrà lloc el proper dissabte, 23 de maig a la plaça sant Domènec a partir de les 17,00 h i fins a les 21 h. Però apart de les activitats que es duran a terme aquest dia, la Festa també compta amb una completa agenda d’activitats els dies previs i posteriors de la mateixa.

La coordinació de la festa va a càrrec de tres entitats: Setem Manresa, Cooperativa Almàixera i l’associació Josep M. Conill. A més a més, hi participen 8 entitats de la ciutat: la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa, les Biblioteques Veïnals, la Casa de les Formigues, la Kampana, la Plataforma Bages Lliure de Transgènics, el Cine Club, la Fadulla i el grup de tabalers de Xàldiga. També hi participa EDPAC (Eduació per l’Acció Crítica). La festa compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i del Consell de Solidaritat.

La Festa del Comerç Just és una activitat lúdica i educativa que té lloc un cop l’any, i que a Manresa es porta a terme des de l’any 2003. Pretén potenciar el coneixement dels valors i les propostes del Comerç Just entre la població, mitjançant accions de caràcter festiu i divulgatiu.

Els actes estan actualitzats a l'agenda del diari.