L'Escola de Música de Súria celebra la Setmana Cultural entre el 14 i el 19 de març

També oferirà un taller de percussió per a alumnes de l'Institut Mig-Món, i la sessió ARTransforma per a alumnes amb diversitat funcional d'Ampans

Redacció
09 de març del 2016
Actualitzat a les 15:16h
La Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Música se celebrarà entre els dies 14 i 19 de març, amb activitats formatives adreçades als alumnes i actuacions obertes a tothom. El programa inclou tallers, audicions i sessions per millorar diferents aspectes de la interpretació musical i aprofundir en el coneixement dels instruments.

A més de les activitats adreçades a l'alumnat de l'Escola Municipal de Música, la Setmana Cultural oferirà un taller de percussió per a alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Mig-Món, i la sessió ARTransforma per a alumnes amb diversitat funcional del centre-llar Ampans de Súria.

La cloenda del programa consistirà en un concert de la Jove Orquestra de la Catalunya Central (JOCC) a la sala Cal Balaguer del Porxo.

La Setmana Cultural és organitzada per l'equip docent i l'AMPA de l'Escola Municipal de Música amb l'objectiu de complementar les activitats formatives habituals del centre.
 

Programa de la Setmana Cultural