La 8a calçotada popular de Ceps i Manduca aplega un centenar de persones

Els assistents a la calçotada van menjar calçots i carn a la brasa acompanyada de mongetes seques
Els assistents a la calçotada van menjar calçots i carn a la brasa acompanyada de mongetes seques | Ceps i Manduca
Redacció
08 de març del 2016
Actualitzat a les 10:40h
La calçotada que va convocar pel passat diumenge 6 de març l'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet, i que ja és el 8è any consecutiu que la fan, va aplegar, a banda de santvicentins, amics i socis de Monistrol, Terrassa, Barcelona i Manresa. En total van ser gairebé un centenar de persones que van degustar els típics calçots amb la seva companya inseparable, la salsa romesco, així com també cansalada, botifarra, carn de xai i mongetes.

Abans de començar l'àpat, que es va dur a terme a Sant Pere de Vallhonesta, una bona colla d'assistents van fer la ruta fins l'antic Hostal de Sant Jaume de Vallhonesta, al Camí Ral.