Una alumna del Cal Gravat, tercera en l'Olimpíada de Química de la Catalunya Central

D'esquerra a dreta apareixen Dolors Grau, Josep Plana, Sergi Muntada, Xavier de las Heras i Meriem Hajji
D'esquerra a dreta apareixen Dolors Grau, Josep Plana, Sergi Muntada, Xavier de las Heras i Meriem Hajji | EPSEM
Redacció
07 de març del 2016
Actualitzat el 08 de març a les 17:58h
Estudiants de batxillerat de química dels instituts de la Catalunya Central han estat convocats a les aules de l'EPSEM (UPC-Manresa) en ocasió de la  29ª edició de l'Olimpíada de Química. En aquesta edició els tres guanyadors han estat, per aquest ordre, Josep Plana de l'IES Francesc Ribalta de Solsona, Sergi Muntada del mateix IES Francesc Ribalta de Solsona i Meriem Hajji de l'IES Cal Gravat de Manresa. El lliurament de premis institucional ha estat presidit per la directora de l'Exploratori de la Natura Dolors Grau.

La prova està organitzada pel Col·legi de Químics de Catalunya i ha aplegat 334 participants a tota Catalunya. En paral·lel, el professorat acompanyant ha conegut de primera mà la recerca d'enginyeria química per part del professor Antoni Dorado. A continuació tothom ha assistit a la conferència "L'aigua, una mar de contradiccions", a càrrec de Dolors Grau.

Han participat a la prova alumnes dels centres de la Catalunya Central, Escola Pia d'Igualada, Institut Cal Gravat de Manresa i Institut Francesc Ribalta de Solsona.