Castellbell i el Vilar remodelarà de cap a peus les piscines municipals

El projecte, amb un pressupost de 487.000 euros, es planteja en tres fases en què es renovaran els vasos de les dues piscines actuals i es construirà una tercera piscina infantil

Imatge d'arxiu de les piscines de Castellbell
Imatge d'arxiu de les piscines de Castellbell | AjCbV
Redacció
07 de març del 2016
Actualitzat a les 14:04h
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha aprovat el projecte per remodelar les piscines municipals. L'obra, que es planteja a partir de tres fases, tindrà un cost de 487.000 euros, remodelarà els vasos de les dues piscines actuals i contemplarà la construcció d'una tercera piscina adreçada al públic infantil en un termini de dos anys. El projecte està pendent de tenir llum verda perquè depèn del finançament aportat des de la Diputació de Barcelona i s'aniria aplicant fora de temporada per no alterar el funcionament de l'equipament durant els mesos d'estiu.

Primera fase

Les obres de la primera fase, que es contemplen en el pressupost de 2016, tenen un pressupost de 111.000 euros i consistiran en la reconstrucció del vas de la piscina gran, de 25 x 12 ,5 metres. Es corregirà la fondària i s'adaptarà a la normativa actual.

Més actuacions

El projecte aprovat per l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar també preveu en la segona i tercera fase respectivament la construcció d'una tercera piscina infantil de 6 x 5 metres annexa a la mitjana i l'adaptació d'un local per emmagatzemar els productes de tractament, neteja i desinfecció. A més, es construirà una rampa amb baranes per a l'accés de persones amb mobilitat reduïda i s'instal·larà un elevador hidràulic amb capacitat d'elevació de 120 quilos. Les instal·lacions, construïdes l'any 1982, han quedat obsoletes i l'Ajuntament accentua la seva aposta per mantenir al dia els equipaments municipals. L'any 2014 el consistori va remodelar els vestidors de les piscines i ara es planteja la remodelació integral de tot l'espai.