El Pont de Vilomara ultima els preparatius per la Festa del Contribuent

Se celebrarà durant els dies 11, 12, 13 i 14 de març

Redacció
07 de març del 2016
Actualitzat a les 10:32h
Els veïns d'El Pont de Vilomara ja ho tenen tot a punt per rebre el recaptador en la festa més important de l'hivern: la Festa del Contribuent.

Aquesta novedosa festa ja fa gairebé 30 anys que se celebra al municipi (la primera es va celebrar l'any 1988) i pretén premiar a diferents contribuents amb l'exempció de pagament dels impostos durant tot un any.

Però a part d'aquest punt central, el poble aprofita per a fer una gran festa, plena d'actes que són totalment gratuïts, com correspon en una festa dedicada als contribuents i que vol enfortir encara més els llaços d'amistat i companyonia entre els vilatants.

La Festa del Contribuent aquest any se celebrarà entre els dies 11 i 14 de març. Aquest darrer serà festa local al municipi.

Però abans d'aquests dies ja es preparen actes dins el programa, com ara una exposició sobre el càncer de còlon a la Casa de la Cultura que es podrà visitar entre el 7 i el 9 de març d'onze a una del migdia i de sis de la tarda a vuit del vespre, o una conferència sobre aquest mateix tema que es durà a terme el dimecres 9 de març a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de la Cultura a càrrec de l'oncòloga Monste Domènec i el cirurgià Pere Culell.

La Festa

Entrats ja en els actes pròpiament dits de la festa, la nit del divendres 11 estarà dedicada als joves, amb un ball amenitzat per dos DJ's locals, DJ Ledez i Shorti's.

El dissabte s'inaugurarà amb un torneig de petanca, que anirà seguit d'una trobada ocellaire que començarà a les deu del matí i es durà a terme al bar Cal Curro.

Seguidament, i com a acte més remarcable del dissabte, hi haurà, a les onze del matí la Segona Trobada de Penyes del poble, que després de l'èxit que va obtenir en la primera edició vol repetir amb més penyes i més gent al voltant de diferents proves i actes. Aquesta trobada es farà al Poliesportiu i al Passeig de la Pau.

Durant la tarda hi haurà sardanes i un concert a la Plaça Major i al Centre Cívic a càrrec de la Cobla-Orquestra Costa Brava. A les onze de la nit, al mateix lloc, estarà tot preparat pel Ball del Contribuent. 

Diumenge es programarà un nou torneig de petanca a les nou del matí i, quan siguin les onze, i fins les dues del migdia el Passeig de la Pau serà l'escenari de la VI Fira d'Entitats, on es troben les entitats del poble per promocionar i fer conèixer les seves activitats.

I a la tarda, a les cinc, el Centre Cívic serà el torn de l'Arribada del Recaptador, la cercavila de caramels i bitllets premiats i la paròdia, tot a càrrec de la Companyia Tres i Prou i de la xaranga del Grup Arlequín.

Dilluns, festiu local, a dos quarts de sis de la tarda hi haurà animació infantil a càrrec del grup Rovell d'Ou i per acabar la festa, el diumenge 20 de març, a les sis de la tarda, el Centre Cívic quedarà immers dins de l'espectacle musical "Amb la primavera al cor", protagonitzat per la companyia "Els Arevits", que forma part dels Amics de la Gent Gran de Manresa. 
 

Programa complet d'activitats.